Friday 2 March 2007

Ruotsi on hieno maa

Ikeasta saa salmiakkia ja kermajuustoa.

(Maailmassa on silti virhe. Ei voi olla oikein, että Antti Seattlessa ja me Edinburghissa suunnataan samaan kauppaan samojen tavaroitten tykö. (Me ei sentään osteta samoja tavaroita täällä ja Tampereella. Eikä purkkipuolukkahillolla voi korvata puolukkasosetta!!))

---

Äiti sanoi pikkutytölleen minusta että 'lady'. Kuulostaa vielä peloittavammalta kuin 'täti'.

Onneksi luin lehdestä että vähävaraisilla ladyillä on oma tukirahasto, joka antaa bonuksia esimerkiksi kuningattaren syntymäpäivänä, että voi esimerkiksi ostaa mallasviskiä ja skoolata kuningattarelle.

---

Sekä oma että työaiheinen to do -lista pitenivät tasaisesti pitkin viikkoa, mutta sain silti tänään iltapäivällä vedellä viivat viimeistenkin tärkeiden kohtien yli. Hirmu tyydytys.

1 comment:

Antti said...

Minulla on kuitenkin olohuoneen sisustus täysin erilainen täällä ja kotona. Kotona on vaalea koivuparketti, valkoiset seinät ja vaaleita huonekaluja. Täällä on tumma lattia, tummat seinät ja mustia ja valkoisia huonekaluja. Se pöytäkin on sama malli, mutta eri kokoinen ja värinen.

Puolukkahillosta olen kyllä samaa mieltä. Ei korvaa ei. Korvikkeena se on kuitenkin tyhjää parempi.

IKEA on kyllä jännä paikka. On kuin menisi hetkeksi käymään kotimaassa. "Tack för besöket och velkommen åter" (tms.) lukee täälläkin ulosajon kohdalla.